Atomic Web Spider – събира контактна информация

Atomic Web Spider е плъгин за браузъри, който се използва за извличане и съхраняване на контактна информация от посетените сайтове, вкл. телефонни и факс номера, ICQ, Yahoo! Messenger, имейл адреси или AOL Instant Messenger/MSN Messenger ID номера.

Atomic Web Spider показва подробна таблица със списък от извлечените контакти

Atomic Web Spider показва подробна таблица със списък от извлечените контакти

Програмата има опции за филтриране и експорт на данни, които улесняват управлението на информацията за контактите. Така например, потребителите могат да изтриват дублирано съдържание или да филтрират контакти по съдържание и дата на извличане.

При търсене, Atomic Web Spider показва таблица със списък от извлечените контакти, като позволява преглеждане на типа им, URL адресите на страниците, откъдето са взети, датата и часът на извличане.

След като бъде инсталирана, Atomic Web Spider започва да работи самостоятелно, без намеса от страна на потребителя. Програмата сканира съдържанието на всяка посетена уеб страница и събира контактната информация.

Atomic Web Spider може да съхранява контактите в текстов файл или в клипборда. Програмата поддържа също съхраняване в MS Office (Word, Excel). Работи с браузъри Internet Explorer, Firefox и Chrome.

Даунлоуд: Atomic Web Spider

Коментар