Manual Virus Removal Tool – показва скритите файлове

mvrt

MVRT показва всички скрити обекти, независимо от техните разширения

Manual Virus Removal Tool (MVRT) е олекотен и интуитивен софтуер, с помощта на който можете да откриете и премахнете подозрителни файлове от USB флашка или от компютъра. Програмата показва всички скрити обекти, независимо от техните разширения.

MVRT е лесна за използване, не изисква инсталация и може да се изпълнява веднага след свалянето й на локалния компютър. Трябва да имате предвид, че тази програма не е антивирус, а само ви позволява да разгледате всички файлове в папката, без да посочва кой обект е вирус или да изтрива каквото и да е, ако не натиснете подходящ бутон.

След стартиране на MVRT, можете да изберете диск или папка, които да изследвате, след което натискате бутона Unhide All, за да видите дали има съмнителни обекти. По същия начин можете да изберете конкретен обект в папка и да натиснете бутона File Info, в резултат на което ще получите базова информация за файла като размер, път, дата на създаване, дали е скрит или не и други данни.

В случай, че програмата разкрие файл, който считате, че е вирус, можете да го изтриете ръчно или да го изберете и да натиснете бутона Delete File от интерфейса на MVRT.

В заключение, Manual Virus Removal Tool се явява (MVRT) полезен и ефективен инструмент, който ви позволява да прегледате цялото съдържание в папката, сами да прецените дали дадени файлове са вируси и ако са такива – да ги изтриете.

Даунлоуд: Manual Virus Removal Tool 

Коментар