Any Burn – безплатна програма за запис на CD/DVD/Blu-ray

anyburn

Any Burn има опростен интерфейс и множество възможности

Any Burn е малка и лесна за използване програма за бърз запис на CD, DVD и Blu-ray носители. Приложението може да се ползва както от начинаещи, така и от напреднали потребители.

След кратка процедура по инсталиране, която не изисква специална намеса на потребителя, програмата отваря стандартен прозорец с опростен и ясен интерфейс, откъдето може да се избере една от изброените задачи.

Можете да запишете имидж файл на диска, като изберете устройство и скорост, както и да зададете на AnyBurn да верифициране записаните данни, да финализира процеса и да извади диска след записа. Програмата поддържа множество имидж файлове като ISO, DAA, BIN, MDF, MDS, NRG, CDI, IMG, UIF и WIM.

В допълнение, AnyByrn позволява създаване на аудио CD от MP3, WMA, WAV, APE и FLAC песни, запис на различни файлове и папки на диска, копиране на диск или изтриване на презаписваем диск, създаване на имидж файл от диск или от файлове и папки, конвертиране на имидж файлове към ISO или BIN/CUE и др.

Any Burn не натоварва сериозно процесора и паметта и се отличава с бърза работа. Това, в допълнение с опростения интерфейс и богатата функционалност, я прави подходящ избор за всякакви потребители. Програмата се разпространява безплатно.

Даунлоуд: Any Burn

Коментар