Българска компания отличена в топ 6 най-добри международни хостинг доставчици от cPanel

icn-cpanelICN.Bg e първата българска хостинг компания получила престижното отличие, а именно класирана в топ 6 препоръчани хостинг доставчици. В класацията, изготвена от cPanel участват международни хостинг компании, които са показали иновативност, изключително високо качество на услугата, както и са разработили и имплементирали услуги в панела за управление на cPanel. Причината именно ICN.Bg да бъде отличена е тясното сътрудничество на компанията със водещия световен доставчик на софтуер за менажиране на хостинг акаунти.

cPanel e водеща американска компания, разработила най-разпространения контролен панел за управление на уеб хостинг акаунти, използван от хиляди комнпании в цял свят. 88% от всички клиенти, които използват cPanel, твърдят че той е повлиял позитивно на техния бизнес, като значително е улеснил работата им, спестил е човешки и финансов ресурс.

Водещ фактор за получаване на високото отличие е пълната интеграция от страна на ICN.Bg на обединеното комуникационно решение cMailPro в cPanel. cMailPro e софтуерно решение (Unified Communications Solution), включващо имейл услуга, уебмейл, календар, чат, управление на контактите, съхранение и споделяне на файлове и документи в cloud среда, мобилна синхорнизация и телефония, като се стреми да подсигури цялостно комуникационните нужди на всеки бизнес. Пълната му интеграция със cPanel дава възможност на малкия и средния бизнес да се възползва от услуга, използвана от големи телекоми и банки, която до момента не е била достъпна за тях поради необходимостта от висока финансова инвестиция. Посредством интеграцията в cPanel ICN.Bg дава възможност на над 70% от българския бизнес да се възползва от решението и значително да оптимизира и подобри комуникационния си процес.

Присъствайки в престижната класация, ICN.Bg за пореден път затвърждава позицията си на най-голямата и най-технологична хостинг компания в България. Това е поредното престижно отличие, след наградата CISCO Business Acceleration за 2013г., връчена за успешно внедряване на Cisco UCS архитектура за нуждите на клиенти, изискващи критични бизнес приложения, доставени като облачни услуги. През 2014г. ICN.Bg навършва и 10 години от създаването си, които ще отбележи с пускането на световно иновативна услуга, както и с много нови успехи, а защо не и награди.