Microsoft дава до $250 за стар смартфон или таблет

Microsoft предприе необичайна търговска кампания. В продължение на един месец, до 2 март, софтуерният гигант ще приема смартфони и таблети срещу кредит до 250 долара, който може да се използва за покупка на таблет Surface в магазините Microsoft Store.

Microsoft „изкупува” смартфони и таблети срещу кредит до 250 долара

Microsoft „изкупува” смартфони и таблети срещу кредит до 250 долара за покупка на Surface

За съжаление на повечето потребители в света, от атрактивното предложение могат да се възползват само купувачите в САЩ и Канада. Офертата е обявена на сайта на компанията, като се уточнява, че е ограничена, така че потребителите да побързат.

Microsoft ще приема само напълно изрядни, работещи устройства, без повреди в компонентите или дисплея, незащитени с парола и с оригинални аксесоари, става ясно от официалното съобщение.

Офертата важи за смартфони и таблети. Не е ясно как Microsoft възнамерява да използва употребяваните устройства. По-рано компанията проведе подобна кампания с изкупуване на таблети iPad за сумата от 200 долара, при покупка на Surface.

Коментари по темата: „Microsoft дава до $250 за стар смартфон или таблет”

добавете коментар...

  1. :o)

    По-важното нещо е не какво ще правят със старите (могат да си ги пъхнат някъде…)
    , а че отново, за пореден път се продават Windows хардуерни устройства НА ЗАГУБА 🙂

  2. Ivan

    Какво ще направят ли със старите? Ще изкопират и извлекат всички лични данни и ще ги продадат, а самите устройства също ще ги продадат за повече пари.

Коментар