Remote Password Recovery – възстановява пароли

Remote Password Recovery е инструмент за бързо и лесно възстановяване на забравени пароли за софтуерни продукти, инсталирани на локален или отдалечен мрежов компютър. Може да се използва и за сигурно съхранение на всички пароли на едно място.

Програмата има опростен интерфейс и работи сравнително бързо

Програмата има опростен интерфейс и работи сравнително бързо

Програмата извлича пароли от Internet Download Manager, FileZilla, WinProxy, FAR ftp, Easy Web Cam, Web Drive, Ipswitch IMail, Ipswitch Messenger и др. Интерфейсът е опростен и се състои от панел с възстановената информация, няколко бутона и меню.

Преди да стартирате процеса на извличане, трябва да въведете параметрите за търсенето. По-конкретно, можете да търсите в локалния компютър, да въведете диапазон от IP адреси или да качите списък с IP адреси от твърдия диск в TXT формат.

След задаване на настройките за търсене, натискате бутона „Find Passwords” и всички открити данни се показват в главния прозорец заедно с подробности като отдалечен адрес, име на продукт и др. Процесът продължава от няколко секунди до минути, в зависимост от броя на съхранените пароли и производителността на компютъра.

Извлечената информация може да се съхрани на твърдия диск в TXT, CSV, MDB, HTML и XML файлове. Програмата ползва малко системни ресурси (процесор и памет) и работи сравнително бързо. Пробна 15-версия е достъпна за сваляне безплатно, а платената версия струва 29,50 долара.

Даунлоуд: Remote Password Recovery

Коментар