Allview пусна у нас бяла версия на X1 Soul

Най-интересното в X1 Soul е управлението с жестове, подчертават от доставчика

Най-интересното в X1 Soul е управлението с жестове, подчертават от доставчика

Румънската компания Allview пусна на българския пазар бяла версия на своя флагмански смартфон X1 Soul. Моделът има 5-инчов екран с FullHD резолюция и плътност 441 ppi, защитен с Gorilla Glass.

X1 Soul стъпва на четириядрен (Cortex A7) процесор с тактова честота 1,5 GHz, допълнен с 2GB оперативна памет и 32GB сторидж. Налични са две OmniVision камери, съответно 13- и 5-мегапикселови, като основната камера притежава няколко специални функции: FullHD видео запис, „ясна картина”, снимане със свободни ръце, най-добра снимка и непрекъснато снимане (99 снимки за 21 секунди).

Корпусът на телефона е изработен от текстуриран поликарбонат и магнезий, който повишава издръжливостта. Дизайнът е еднопанелен. Най-интересното в X1 Soul е управлението с жестове – при поставяне на телефона с дисплея надолу, се активира безшумен режим, при позвъняване може да отговорите, като движите ръка по екрана, видео клипове автоматично спират, когато потребителят откъсне очите си от екрана.

Смартфонът има функция за сигурност, която позволява активиране на профил „посетител”, когато дадете телефона си на някой друг и не искате той да има достъп до вашите приложения, SMS-и или история на сърфирането.

В устройството е интегриран Yamaha аудио усилвател и DTS (Digital True Surround) технология. Благодарение на функцията Wireless Display, случващото се на смартфона може да се прехвърли към телевизор с HDMI порт чрез адаптера Smart2View.

Белият X1 Soul вече е достъпен в търговската мрежа на цена 699 лв., уточниха от румънския доставчик.

Коментари по темата: „Allview пусна у нас бяла версия на X1 Soul”

добавете коментар...

  1. sda

    за 700 лв…. това си е много зле…
    все пак си е обикновен телефон… може да играете flappy bird на него… 😀

  2. kloko

    Румънски ама от Китай!!

  3. ку-ку

    като гледам, май е същият като моя, но бял. препоръчвам ги – много са добри!

Коментар