Виваком с нов суперустойчив смартфон CAT B100

CAT B100 е сертифициран по стандарта IP67, който гарантира устойчивост на прах и вода

CAT B100 е сертифициран по стандарта IP67, който гарантира устойчивост на прах и вода

Виваком пусна в търговската си мрежа нов смартфон от устойчивата на екстремни условия серия CAT – B100, подходящ за хора с активен начин на живот.

Моделът CAT B100 е сертифициран по стандарта IP67, който гарантира устойчивост на прах и вода. Той функционира без проблем при екстремни температурни условия – от -25°C до 55°C – и издържа на удари или изпускане от 1,8 метра височина.

CAT B100 разполага с 2,2-инчов TFT дисплей и удобна клавиатура, която може да се използва дори с ръкавици. Устройството стъпва на МеdiaTek процесор и работи под управление на операционна система Nucleus 2.1.

Телефонът разполага още с вграден GPS, Bluetooth, FM радио и слот за microSD карти памет. CAT B100 се отличава с шумопотискащ микрофон и качествени високоговорители за разговори дори в шумна среда.

Устойчивият на екстремни условия смартфон ще се предлага с тарифния план MaxiCall XXL за 3,90 лв. на месец или в брой за 69,90 лв. Смартфонът е подходящ за хора с активен начин на живот, вкл. занимаващи се с екстремни спортове, катерачи и др.

Коментар