Galaxy S5 ще издържа на прах и вода

Galaxy S5 се очаква да излезе на пазара не по-рано от края на март

Стандартният вариант на Galaxy S5 ще бъде защитен от въздействия като прах и вода, твърди корейски източник

Следващият флагман на Samsung при смартфоните, Galaxy S5, ще бъде устойчив на вода и прах, според корейски източници.

По-рано се появиха информации, че Samsung подготвя усилена версия на Galaxy S5, подобна на Galaxy S4 Active, но според корейския ZDNet, дори стандартният вариант на смартфона ще бъде защитен от прах и вода.

Очаква се Galaxy S5 да дебютира следващата седмица, на Световния мобилен конгрес (MWC 2014) в Барселона. Освен устойчивост на прах и вода моделът ще предложи вградена технология за сканиране на пръстови отпечатъци, вероятно с чип от Validity.

Твърди се, че сензорът за пръстови отпечатъци ще бъде интегриран в бутона „home”, който ще има и ултравиолетово покритие. За да отключи устройството, потребителят ще трябва да удари леко бутона.

Galaxy S5 едва ли ще излезе на пазара по-рано от края на март. Засега няма официална информация от страна на Samsung. Прокрадват се очаквания, че новият смартфон ще бъде по-евтин с договор, отколкото Galaxy S4.

Коментари по темата: „Galaxy S5 ще издържа на прах и вода”

добавете коментар...

  1. do Ivan

    Напълно си прав!Аз си купих GS S4 преди половин година а след няма и месец телефона ми вече ше е демоде :Д

  2. Ivan

    Няма никакво значение на хората им омръзват телефоните дори за по-малко от година след купуването ще си ги сменят всяка година с нови. Ще се трупат само планини от електронен боклук.

Коментар