Prestigio добави “западни” карти в навигаторите си

Произвoдителят на GPS навигационни решения Prestigio пусна на пазара ъпгрейд за навигационните си устройства, който добавя детайлна пътни карти за страните от Западна Европа.
Притежателите на Presigio GeoVision 350 и Prestigio GeoVision 430 вече разполагат с детайлна информация за западноевропейските градове, села, пътища, улици, номера на блокове и пощенски кодове.
Базата данни съдържа също хиляди точки на интереси (POIs), като например търговски обекти, бензиностанции, болници, туристически агенции, атракциони и др., уточниха от дистрибутора АСБИС.
За да се добави ъпгрейдът, е необходимо единствено картата да бъде поставена в SD слота на GPS навигатора. Не се изискват никакви допълнителни инсталации, настройки или даунлоуд.
Решението е подходящо за хора, които пътуват в Източна и Западна Европа. Продуктът включва детайлни карти на Австрия, Белгия, Дания, Франция, Финландия, Германия, Ирландия, Италия, Люксембург, Холандия, Норвегия, Португалия, Испания, Швеция, Швейцария и Великобритания.
SD картата има капацитет 1 GB и е напълно съвместима с вече наличните на пазара навигационни устройства Prestigio GeoVision 350 и Prestigio GeoVision 430, които се продават с вградени карти за Източна Европа.
Препоръчителната крайна клиентска цена за ъпгрейда е 138 лв. с ДДС.

Коментар