Аштън Къчър ще вдъхнови нова линия смартфони Lenovo

Аштън Къчър ще осигури по-доброто потребителско изживяване със смартфоните на Lenovo

Аштън Къчър ще осигури по-добро потребителско изживяване със смартфоните на Lenovo

Lenovo ангажира холивудската звезда Аштън Къчър в разработката на специална линия смартфони след очевидно успешното партньорство на двете страни с таблетите Yoga.

Актьорът няма да участва непосредствено в проектирането на устройствата, а по-скоро ще помага за по-доброто потребителско изживяване. „Той не само вижда себе си като инженер, той е инженер. Ако срещне проблем, той иска да го реши”, коментира пред Recode директорът по маркетинг на Lenovo Дейвид Роман.

Къчър е учил известно време във факултета по биохимия на Университета в Айова, преди да започне кариера като модел. Той също така е учредител на A-Grade Investments, както и инвеститор в редица ИТ компании, вкл. Airbnb, Foursquare и Uber.

През октомври миналата година Къчър стана лице на кампанията за Yoga Tablet по целия свят. По думите на актьора, партньорството с Lenovo му е дало възможност да обедини любовта си към дизайна и технологиите, които правят живота по-добър.

Любопитен факт е, че Къчър беше назначен на щат в Lenovo. В момента той заема позиция на продуктов инженер. Подобни партньорства не са новост за хай-тек индустрията – BlackBerry, например, ангажира певицата Алиша Кийс.

Засега няма официална информация за новата линия смартфони с участието на мега звездата от Холивуд. Устройствата се очакват на пазара по-късно тази година.

Коментари по темата: „Аштън Къчър ще вдъхнови нова линия смартфони Lenovo”

добавете коментар...

  1. pfu

    Пръдльо. За чий чеп им е?

Коментар