75 хил. души на ден четат правителствения сайт

75 хиляди души на ден четат правителствения сайт
Имотните декларации са най-търсените съобщения
18/07/2006
Средно 75 хил. души дневно четат интернет страницата на правителството, съобщава www.government.bg и прави заключението, че това са над 2 милиона души месечно (бел.ред. – Вероятно се има предвид броят на уникалните посещения на месец, което обаче не означава, че това са 2 милиона различни посетители).
Цялостният Мониторингов доклад за степента на готовност за членството на страната ни в Европейския съюз е най-търсеното съобщение. На 19 май т. г., когато документът бе публикуван, страницата е посетена от 162 хил. души. От тогава досега докладът на ЕС е отворен от близо 317 хиляди читатели.
Почти 374 хиляди е броят на интересуващите се от съдържанието на имотните декларации на министрите, които бяха публикувани в средата на м. юни. Друг търсен на правителствената интернет страница документ е годишният доклад за състоянието на националната сигурност – 141 хил. души са чели документа.
1 538 новини за работата на правителството са поместени в сайта.
Най-популярни са секциите новини, решения и проекти, в които се публикуват законопроектите, одобрени от правителството. Голям интерес привлича и рубриката “Галерия”, в която се поместват снимки от срещи и събития.

по темата: „75 хил. души на ден четат правителствения сайт”

добавете коментар...

  1. fran

    ха, дали е вярна тази статистика, това е страшно много, би било много хубаво наистина

Коментар