Зелена карта предлага евтини телефонни разговори

Зелена карта предлага евтини телефонни разговори
Услугата на Транс Телеком не изисква Интернет достъп
18/07/2006
Транстел 01007 е наименованието на  предплатената карта за телефонни разговори, която пуска на пазара телекомуникационният оператор Транс Телеком. Картата предлага на потребителите да водят разговори с чужбина и страната с високо качество на връзката, без да заплащат градски разговор към БТК при свързване с мрежата на компанията.  Първите райони, от  които може да се ползва Транстел 01007, са София, Варна, Бургас и областите към тях. До края на 2006 г. ще бъдат обхванати и другите големи градове в България.
Всеки цифров абонат на БТК може да се възползва от тази услуга и да говори на ниски цени през мрежата на Транс Телеком. След като закупят карта с номинал от 5, 10 или 20 лева, потребителите трябва да регистрират номера, от който ще ползват услугата, през интернет сайта www.01007.bg или чрез оператор в контакт центъра на компанията. За разлика от утвърдените на пазара бизнес модели, този подход дава възможност и на потребители, които нямат достъп до Интернет, да говорят на по-ниски цени със свои близки и приятели, уточняват от компанията.
Разговорите се провеждат чрез избиране на код за достъп 01007 и непосредствено след това желания номер в чужбина или страната. Не се изисква набиране на ПИН код за достъп, като разпознаването е по номер. Така клиентите на услугата не променят навиците си за провеждане на телефонни разговори и спестяват от телефонните си сметки, посочват от Транс Телеком.
Транстел 01007 може да се ползва и с последващо плащане. Този вариант на услугата е насочен основно към бизнес потребители и е достъпен след  сключване на индивидуален договор с компанията.
Картите Транстел 01007 могат да се намерят в бензиностанциите на Петрол и в магазинната мрежа.

по темата: „Зелена карта предлага евтини телефонни разговори”

добавете коментар...

  1. Bobby

    abe vsi4ko 6te e po-dobro ot BTC e super! Aman ot toq monopol

Коментар