Speaking Images for Kids – учител по английски за деца

Децата могат да прелистват картинките напред и назад и слушат произношението им

Децата могат да прелистват картинките напред и назад и да слушат произношението им

Интерактивната програма Speaking Images for Kids ще помогне на всяко дете да научи английски думи като преглежда хубави картинки и слуша как се произнася значението им.

Приложението има базова функционалност и интуитивен интерфейс. По подразбиране, работи в пълноекранен режим, така че да не отклонява вниманието на децата с други изпълнявани в момента програми.

Децата могат да прелистват картинките напред и назад, да повтарят произношението, да съхраняват изображенията в JPG или BMP формат, да принтират или изпращат картинки по имейл, както и да задават текущото изображение като тапет на десктопа.

Когато детето преминава от една към друга картинка, програмата автоматично „изговаря” съответната дума.

Speaking Images for Kids не изисква сериозни компютърни познания. Като цяло, работи бързо, без грешки и консумира малко системни ресурси, така че не влия на производителността на компютъра. Разпространява се безплатно като софтуер с отворен код.

Даунлоуд: Speaking Images for Kids

Коментари по темата: „Speaking Images for Kids – учител по английски за деца”

добавете коментар...

  1. курсове по английски за деца София

    Децата са бъдещето ни и затова и курсовете по английски език трябва да се подбират много внимателно. За тях особено важно е преподавателят да обича децата и да ги предразполага да се забавляват. Ученето на английски език може да бъде и лесно!

  2. английски за деца цени

    Когато децата учат английски, наистина методите са най-важни, за да имат трайни знания. Вече във всяка детска градина се учи английски, но качеството не е същото. В София има курсове за деца по английски, където цените са нормални, а преподавателите са с много високо качество на подготовката. Ето и линк: “http://www.ihsofia.com/ezikovi-kursove/angliiski-ezik-deca/”

Коментар