USB Disabler Pro – спира заразите от флашки и дискове

USB Disabler Pro може да работи „безшумно” на системната лента със задачи

USB Disabler Pro може да работи „безшумно” на системната лента със задачи

Защитният софтуер USB Disabler Pro възпира неупълномощеното използване на USB флашки и дискове. Приложението позволява пълен достъп на администратори или блокиране на всички потребители.

USB Disabler Pro е лесна за използване програма, с малък обем. Тя предотвратява заразяването на компютъра с вируси и други заплахи от USB устройства. Програмата пази също така от кражба на чувствителни данни.

Функцията Windows AutoRun действа като мост между компютъра и USB устройството, като открива автоматично нови свързани устройства. Същата функция предотвратява нахлуването на вируси и кражбата на информация.

По време на инсталацията USB Disabler Pro изисква задаване на потребител или група, която ще има достъп до USB устройствата и право да разрешава устройства. Приложението работи „безшумно” на системната лента със задачи, без да пречи на изпълнението на останалите процеси.

USB Disabler Pro позволява създаване на списък с устройства, които са блокирани или разрешени. Можете да зададете пълен администраторски достъп или да блокирате всички потребители. Програмата струва 199 долара, а пробна версия е достъпна безплатно.

Даунлоуoд: USB Disabler Pro

Коментар