Wi-Fi навлиза в климатиците на Samsung

Новите климатици на Samsung се отличават с уникален триъгълен дизайн, който ги прави много по-ефективни

Новите климатици на Samsung се отличават с уникален триъгълен дизайн, който ги прави много по-ефективни

Корейският гигант Samsung обяви нови серии климатици AR 5000, 7000 и 9000 с вградена Wi-Fi функционалност. Устройствата се отличават също с уникален триъгълен дизайн, който ги прави много по-ефективни.

Функцията Smart Wi-Fi позволява управление на климатиците през смартфон или компютър. Освен да включват и изключват климатиците от мобилните си устройства, потребителите ще могат да настройват температурата на дома си на желаните градуси, независимо къде се намират.

Управлението на климатика през смартфона става чрез приложение за мобилни устройства. С него се регулират параметри като продължителност на работа на климатика с цел пестене на енергия. Потребителят може също така да изключи климатика, ако е забравил да направи това преди да излезе от вкъщи.

Освен това може да се зададе команда, която напомня кога трябва да се почисти филтърът. Приложението помни предварително зададени функции и температури.

Функцията Smart Installation разбира дали климатикът е инсталиран правилно, а Smart Check автоматично открива и съобщава проблеми и спомага за лесното им поправяне, като отново използва приложението за смартфони.

Новите Wi-Fi климатици на Samsung ще са налични в търговската мрежа у нас от месец април, съобщиха от българския офис на компанията.

Коментар