„Умна” стойка за монитор създава виртуална среда

Philips Cloud Monitor Base представлява умна, ергономична стойка, към която потребителите могат да прикрепят всеки Philips монитор от линиите S, P или B с размер между 19 и 29 инча

Philips Cloud Monitor Base представлява умна, ергономична стойка, към която потребителите могат да прикрепят всеки Philips монитор от линиите S, P или B с размер между 19 и 29 инча

Опростена стойка от типа „всичко-в-едно” свързва корпоративните потребители на Philips монитори във виртуална десктоп инфраструктура.

Philips Cloud Monitor Base се прикрепя към монитора и така свързва потребителите директно към корпоративната VDI (Virtual Desktop Infrastructure) с достъп до централизирани ИТ приложения, ресурси за съхранение на данни и сигурност.

Новата стойка елиминира нуждата от изчислителна мощ на индивидуалните десктоп машини. Налична е в две версии – SB4B1927VB за VMware инфраструктура и SB4B1927CB за Citrix.

Philips Cloud Monitor Base представлява умна, ергономична стойка, към която потребителите могат да прикрепят всеки Philips монитор от линиите S, P или B с размер между 19 и 29 инча. Няма нужда от отделен PC или ноутбук, а потребителите могат да свържат мишка и клавиатура директно към стойката.

Подобна система реализира концепцията за „чиста работна площ” – с по-малко шум и без бъркотия от кабели, подчертава производителят на стойката – MMD, лицензeн партньор за мониторите Philips.

VDI инфраструктурата се координира от една точка за администрация. ИТ мениджърите могат да поддържат системи за сигурност из цялото работно пространство на тяхната организация и да елиминират шансовете за навлизане на зловреден код в системата.

Всички данни са подсигурени в облака и синхронизирани с основния сървър – готови за мигновен достъп, когато потребителите са пред екрана, за да работят. Philips Cloud Monitor Base предлага двоен DVI Out конектор за разширяване на системата с два екрана, микрофон и звук за уеб срещи, USB и LAN интерфейси, както и SmartConnect възможности.

Новата стойка е налична в търговската мрежа на препоръчителна крайна цена от 639 лв. с ДДС за модела SB4B1927CB и 879 лв. с ДДС за SB4B1927VB, съобщиха от MMD.

Коментари по темата: „„Умна” стойка за монитор създава виртуална среда”

добавете коментар...

  1. :o)

    1 стойка за монитор на цена 639 лева и друга на 879 лева 🙂 🙂 🙂
    Аз останах без думи…нека чуем какво мислите Вие…

Коментар