Acer с три нови Windows 8.1 устройства на пазара у нас

Три нови мобилни устройства под управление на Windows 8.1 представи днес Acer България на среща с журналисти. Компанията пуска на пазара таблет за работа и забавление Acer Iconia W4, стилен ноутбук Acer Aspire Е3-111 и бизнес ултрабук Acer Travel Mate P645 Ultrabook.

8-инчовият дисплей на Iconia W4-820 използва пресъздава ярки изображения дори и при слънчева светлина

8-инчовият дисплей на Iconia W4-820 пресъздава ярки изображения дори и при слънчева светлина

Тaблетът Acer Iconia W4-820 стъпва на новия четириядрен процесор Intel Atom, който осигурява достатъчно мощ за работа и забавление. 8-инчовият дисплей използва технология Zero Air Gap, която пресъздава реални изображения, с точни и ярки цветове дори и при слънчева светлина. Технологията IPS пък гарантира достатъчно широк ъгъл на видимост. Iconia W4 идва с операционна система Windows 8.1 и пакет Microsoft Office Home & Student 2013.

Ноутбукът Acer Aspire V3-111 се отличава с елегантен 11-инчов корпус с дизайн „FlowCurve”. Моделът не се нуждае от вентилатор, благодарение на което е напълно безшумен. Aspire V3-111 е тънък, лек и има дълъг живот на батерията – до 7 часа в режим на работа. Със своя HD дисплей, прецизен тъчпад и Windows 8.1, този ноутбук е подходящ и за работа, и за забавление.

Travel Mate P645 отговаря на множество сертификати за надежден и издръжлив дизайн

Travel Mate P645 отговаря на множество сертификати за надежден и издръжлив дизайн

Ултрабукът Acer Travel Mate P645 е предназначен за корпоративни клиенти. Acer е провела серия от тестове за надеждност, за да предложи продукт, който отговаря на най-строгите критерии в индустрията. Моделът е преминал изпитания на натиск с 60 kg/cm2 в диаметър, на капака и други чупливи части, за да осигури здравината на корпуса при пътувания.

Проведен е и тест на ултрабука със свободно падане от 45 см височина при включена система. Travel Mate P645 е подлаган с часове на шоков и вибрационен тест, с вибрации до 500Hz и ударна вълна със сила от 220G. Ултрабукът отговаря също на множество сертификати за надежден и издръжлив дизайн.

Коментар