IP Hider Pro – осигурява анонимност в интернет

IP Hider Pro позволява избор на държава от списък и интервал за смяна на връзката

IP Hider Pro позволява избор на държава от списък и интервал за смяна на връзката

IP Hider Pro е малка и опростена програма, с която можете да скриете своя IP адрес при свързване към интернет и да сърфирате напълно анонимно.

Програмата е лесна за използване и пази идентичността онлайн, като показва друго местоположение и пренасочва целия трафик през различни IP адреси.

IP Hider Pro позволява избор на държава от списък и интервал за смяна на връзката. По подразбиране, програмата пренасочва трафика от интернет браузъра и някои програми, като позволява и добавяне на нови записи в списъка.

Пробна версия с ограничение от 5 IP адреса е достъпна за сваляне безплатно. Пълнофункционалната версия струва 4,95 долара. Програмата е съвместима и с Windows 8.1.

Даунлоуд: IP Hider Pro

Коментари по темата: „IP Hider Pro – осигурява анонимност в интернет”

добавете коментар...

  1. Saevar

    Lyubo, това е до колкото разбирам само за Уеб сърфиране а не за торенти, за Уеб сърфиране по добре е да си изтеглиш Tor Browser Bundle безплатен е и е отли4ен а ако искаш за торенти препоръ4вам ти btguard.com 6.90$ на месец може да си вземеш и за 3 или 6 месеца по евтино ще ти излезе, с 256 битово криптиране е и е канадско ( канада има много стриктни закони относно личното инфо) ползвам го от години и скоростта на теглене при мен e 4-5MB/s, знай 4е без прокси твоя достав4ик знае вси4ко какво теглиш и пази логовете с години.

  2. Lyubo

    Ами при теглене на торенти? Кое IP ще се показва в торент-програмата? В Германия например това има значение!!

Коментар