Проучване: АБВ Поща е най-използвана у нас

АБВ Поща и sportni.bg са най-популярните и посещавани сайтове в своите категории в България. Това сочат резултатите от януарското Омнибусно изследване на GfK Bulgaria, данни от което предостави Нет Инфо.БГ, в чието портфолио са двата сайта. 
Услугата АБВ Поща е позната на 88% от интернет потребителите в страната, като почти три четвръти (72.5%) от тези, използващи уеб пощи, ползват най-често тази на АБВ.
Прочуването сочи също, че sportni.bg е най-популярният български спортен сайт. 19% от интернет потребителите споменават сайта на първо място, а над една четвърт от отговорите го посочват за любим спортен сайт.
Потреблението на интернет в България постоянно нараства и обхваща все по-голям дял от населението на страната, сочат резултатите от изследването. Към момента над една четвърт (27,4%) от активното възрастно население използва интернет.

по темата: „Проучване: АБВ Поща е най-използвана у нас”

добавете коментар...

  1. нов юзер

    А бе май си е най-ползвана, да ти кажа.

  2. grigo

    Това са пълни глупости! Сигурно около 10% от моите приятели и познати ползват абв, повечето ползват гмайл, много ползват и служебни пощи! Естествено това не значи че в цяла България е така, но също така не е правилно да се вадят изводи на базата на някакво непредставително проучване! Абв поща ползват главно неориентираните нови юзъри, слабообразованите, незнаещи чужди езици! Това, че е популярна в БГ не значи, че е много качествена. И чалгата се слуша масово;)

Коментар