Виваком обяви цената на Galaxy S5

Galaxy S5 идва с 5,1-инчов Super AMOLED дисплей с Full HD резолюция

Флагманът Galaxy S5 идва с 5,1-инчов Super AMOLED дисплей с Full HD резолюция

Новият смартфон Galaxy S5 на Samsung ще дебютира в търговската мрежа на Виваком на 11 април. Телеком операторът ще предлага модела най-изгодно за 34,90 лв. на месец с тарифен план Net&Call XXL.

Планът предоставя 2000 включени минути към всички национални мрежи и неограничен интернет с 10 000 MB на максимална скорост.

Galaxy S5 идва с 5,1-инчов Super AMOLED дисплей с Full HD резолюция. Смартфонът стъпва на четириядрен процесор с тактова честота 2,5 GHz за гладка работа с няколко задачи едновременно.

Иновативната функция Download Booster съвместява работата на 3G/LTE и Wi-Fi мрежите с цел възможно най-бързо сваляне на съдържание от уеб.

Galaxy S5 разполага също с 16 MP камера с бърз автофокус. Батерията с капацитет 2800 mAh и режимът Ultra Power Saving Mode гарантират продължително време за автономна работа.

Смартфонът има сензор за пръстови отпечатъци за по-голяма сигурност и редица функции и приложения за поддържане на здравословен начин на живот. Това e първият смартфон със сензор за измерване на пулса.

Подобреното приложение S-Health 3.0 дава възможност за създаване на персонализиран дневен режим, заедно с функция за задаване на целите и получаване на съвети в реално време. За поддържане на активен начин на живот помага и иновативният аксесоар Gear Fit.

Коментар