Транс Телеком пусна услуга софтуерен телефон

Нова услуга за провеждане на изходящи разговори през интернет към фиксирани и мобилни мрежи в страната и чужбина пуска на пазара у нас операторът Транс Телеком, в партньорство с белгийската компания Атрактел.
За да ползва tFon, потребителят трябва да свали и инсталира на компютъра си съответното софтуерно приложение и да се регистрира на сайта transtelecom.bg. Услугата се явява софтуерен телефон, който потребителят може да ползва от всяко място с достъп до интернет.
Мобилността прави tFon атрактивна за българи, пътуващи в чужбина или живеещи там, които искат да говорят със своите близки в страната при изгодни условия, посочиха от Транс Телеком.
Цената към фиксирани мрежи в България е 6,6 ст./мин., към мобилни мрежи в страната – 47 ст./мин., а към международните дестинации цените започват от 8,4 ст./мин. Разговорите с други ползватели на услугата Тfon в мрежата на Транс Телеком са безплатни.
tFon не изисква обвързване с абонаментни планове и инсталационни такси. Потребителят може сам да зареди своята сметка с желаната сума за разговори чрез Epay.bg и Транскарт. В скоро време ще бъде възможно и плащане чрез международно валидирани кредитни карти, обещаха от компанията.
tFon поддържа възможности за конферентни разговори, списък с контакти и архив с история на проведените разговори. За ползване на услугата е необходим компютър, слушалка и микрофон, операционна система Windows 98 или следваща версия и достъп до интернет.

Коментар