Признание за българската марка Privileg

Българската марка за иновативни продукти Privileg бе отличена в категория ИТ на наградите „Best Brands Awards 2013”

Българската марка за иновативни продукти Privileg бе отличена в категория ИТ на наградите „Best Brand Awards”

Българската марка Privileg печели отличието в категория „Информационни технологии” на наградите „Best Brand Awards 2013”, стана ясно снощи на церемония в столичния бизнес център Рейнбоу Плаза.

„Това е награда за нашия 10-годишен труд, за креативността и предприемаческия дух на Станислав Костадинов, който създаде марката, изработи концепцията за продуктите и стратегията за налагането им на българския и външните пазари”, заяви Анелия Костадинова, управител на Компютър 2000 България.

Анелия Костадинова, търговски директор на Компютър 2000 България, пожела на организаторите на „Best Brands Awards” да имат все повече иновативни марки сред номинираните, защото в иновациите и промяната е бъдещето

Анелия Костадинова, управител на Компютър 2000 България, пожела на организаторите на „Best Brand Awards” да имат все повече иновативни марки като Privileg сред номинираните, защото в иновациите и промяната е бъдещето

С марката Privileg у нас се предлагат иновативни електронни устройства като смартфони, таблети, интерактивни дъски, навигатори и др. Компютър 2000 България налага марката от 2004 г., съчетавайки в продуктите си най-нови технологии и разумна цена.

„Този баланс е възможен благодарение на изнесеното в Китай производство. Български технически специалисти контролират качественото изпълнение на хардуера и софтуера във всяко устройство”, каза Анелия Костадинова.

Като доказателство за иновативността на продуктите с марка Privileg тя припомни факта, че първият двусимов телефон с операционна система Android, предлаган в България, е именно Privileg. Същата марка носи и първата интерактивна дъска на българския пазар.

С марката Privileg у нас се предлагат иновативни електронни устройства като смартфони, таблети, интерактивни дъски, навигатори и др.

С марката Privileg у нас се предлагат иновативни електронни устройства като смартфони, таблети, интерактивни дъски, навигатори и др.

„До момента сме продали над 100 000 продукта с марката Privileg само на българския пазар. Имаме продажби също в Китай, Западна Европа и Мексико. И дори в Дубай се появиха наскоро реплики, всъщност опити за фалшифициране на Privileg, така както се копират големите брандове в тази индустрия”, допълни Анелия Костадинова.

По нейните думи, Privileg са най-продаваните български смартфони и таблети. „На организаторите пожелавам да имат все повече иновативни марки сред номинираните, защото в иновациите и промяната е бъдещето”, каза още управителят на Компютър 2000 България.

Компанията оперира на пазара у нас от 19 години като вносител и дистрибутор на ИТ продукти. Разполага с няколко офиса, вкл. и в Шенжен, Китай, където се произвеждат продуктите с марка Privileg.