ThunderSoft Flash to HTML5 Converter – удобен конвертор

Програмата Flash to HTML5 Converter на ThunderSoft e предназначена, както подсказва името й, за преобразуване на флашове (SWF)във файлове с формат HTML5. От нейните възможности могат да се възползват както опитни потребители, така и начинаещи, тъй като интерфейсът е интуитивен и лесен за използване.

flash to html5 conevrtor

ThunderSoft Flash to HTML5 Converter позволява зареждане на един или няколко SWF анимации с помощта на вградения файлов браузър, но липсва „drag and drop” функционалност. Заредените файлове могат да се изпълняват в главния прозорец и да се разглеждат параметри като Flash версия, брой на рамките, скорост, размер и др.

Налични са възможности за редактиране от рода на изрязване, добавяне на лого, импортиране на аудио, промяна на качеството на изображението и размерите, както и избор на HTML5 видео тагове за вмъкване.

Всички операции в ThunderSoft Flash to HTML5 Converter се изпълняват бързо, при ниска консумация на памет и процесорен ресурс. Пробна версия на програмата е достъпна за сваляне безплатно. Цената на един лиценз е 39,95 долара.

Даунлоуд: ThunderSoft Flash to HTML5 Converter

Коментар