ИТ компания ще внедрява ERP системи за 15 дни

Компанията LLP София ще внедрява версия на системата MS Dynamics NAV за 15 дни. Новото ERP решение NAV Fast Track за търговски фирми е оптимизирано и предварително настроено, като се базира на добрите практики на българския пазар, става ясно от прес съобщение на компанията.
Избралите решението ще могат реално да оперират с него до 15 работни дни от началото на проекта, твърдят от LLP София, която е част от международната LLP Group. За сравнение, стандартното внедряване на ERP система в търговска компания отнема поне 3 месеца.
Намаляването на инвестицията за клиента не е непременно търсен от внедрителя ефект, посочват от компанията. Но поради краткия срок за изпълнение, цената на Fast Track е атрактивна както за средни и големи, така и за малки фирми. В рамките на три месеца търговецът ще може да измери възвръщаемостта на вложените в ERP системата средства.
LLP София прави предварителна настройка на модулите от MS Dynamics NAV, които най-често се използват от търговските компании: счетоводство и управление на дълготрайни материални активи (ДМА); продажби и вземания; доставки и задължения; управление на складовите наличности.
Предлаганата на български език Fast Track включва също така стандартните оперативни справки, както и най-често изискваните в дейността на търговската фирма управленски отчети. Пакетът е допълнен с документация за направените настройки в системата и с наръчници от практична информация за потребителите.
По желание на търговеца към Fast Track може да се добави бар-код четец, система за банкови разплащания, както и стандартни печатни форми, изисквани от най-големите търговски вериги в страната.

Коментар