Office for iPad се радва на огромен интерес

Безплатното приложение Office for iPad се радва на много висока популярност сред потребителите на Apple. Пакетът бе пуснат в края на март и оттогава досега е свален 27 милиона пъти от притежатели на iPad, съобщи Microsoft по време на конференциятаTechEd в Хюстън.

Office for iPad се предлага под свободен лиценз за потребители, които искат да разглеждат документи в Word, Excel или PowerPoint

Office for iPad се предлага под свободен лиценз за потребители, които искат да разглеждат документи в Word, Excel или PowerPoint

По-рано, през април, Microsoft обяви, че 4,4 милиона души са свалили Office for iPad. Рязък скок се наблюдава в последните седмици, като интересът е от страна на потребителите на Office 365.

Microsoft предлага Office for iPad под свободен лиценз за потребители, които искат да разглеждат документи в Word, Excel или PowerPoint. Възможности за редактиране обаче имат само платените абонати на Office 365.

Най-евтиният абонаментен пакет е Office 365 Personal, който струва $6,99 на месец или $69,99 на година. Услугата включва поддръжка на един РС или Mac и един таблет едновременно свързани.

Коментари по темата: „Office for iPad се радва на огромен интерес”

добавете коментар...

  1. Saevar

    хахаха точно в десятката колега 🙂

  2. китодар

    как се наричат потребителите които ползват продукти на Apple ?
    iDiots!

Коментар