Google Glass отново достъпни за всички американци

Мнозина се надяват да се сдобият с Google Glass за около 200 долара

Мнозина се надяват да се сдобият с Google Glass за около 200 долара

Google пусна в продажба очилата с допълнена реалност за всички американци, но без да намали цената на иновативното устройство. Това е втората подобна акция, с която интернет гигантът проучва интереса към Google Glass.

Инициативата Explorer Program ще продължи ограничен период от време, тъй като Google все още има работа по подобряване на хардуера и софтуера на очилата. Всеки желаещ може да закупи очилата за сумата от $1500, докато има складови наличности.

Потребителите обаче очакват значително по-ниска цена за Google Class. Предполага се, че Google ще пусне очилата в неограничен обем на масовия пазар по-късно тази година, но засега няма официално обявена дата от интернет компанията.

Мнозина се надяват да се сдобият с Google Glass за около 200 долара. По-реалистично е обаче да се очаква, че очилата ще струват около 500 долара, или три пъти по-малко от сегашната им цена.

Повечето участници в програмата Explorer са разработчици, но има и обикновени потребители, за които $1500 не са пречка да притежават продукт, който е на гребена на технологичната вълна.

Коментари по темата: „Google Glass отново достъпни за всички американци”

добавете коментар...

  1. drishlovci

    Tupotiq……

  2. baba ti

    $1500 долара са пречка за много хора. Очилата не са лоши, но имат един голям недостатък – когато си на път с тях са непотребни, тъй като за повечето им функции се изисква интернет връзка. Може да се вземе WiFi от смартфон, но батерията на телефона пада за по малко от час.
    Аз съм фен на Lifelooger, идеята ми се струва по-добра от тази на Glass

Коментар