Apple обеща най-добрите си продукти от четвърт век

Очаква се Apple да покаже топ продукти на световната конференция за разработчици WWDC 2014 следващата седмица

Очаква се Apple да покаже топ продукти на световната конференция за разработчици WWDC 2014 следващата седмица

Свикнали сме Apple да е пестелива в информацията за предстоящите си продукти. И този път компанията от Купертино не изненада със словоохотливост, но за сметка на това направи гръмко и обещаващо изявление.

Вицепрезидентът Един Кю заяви, цитиран от Recode, че Apple е готова с най-добрите си продукти за последните 25 години. Разбира се, нито един продукт или характеристика не бяха посочени поименно.

Очаква се компанията да покаже „най-добрите” продукти на световната конференция за разработчици WWDC 2014 следващата седмица. Слуховете се въртят около големи промени в iOS, премиера на смарт часовника iWatch, нов софтуер и хардуер за домашна автоматизация и Apple TV.

В последните три години при Apple определено се наблюдава застой в продуктовата гама. Компанията се задоволява единствено с периодични ъпдейти на вече наложени на пазара продукти. Разбира се, Apple все още е най-добра в много технологични аспекти, но липсват разтърсващите нови устройства, каквито в миналото бяха iPhone и iPad.

Коментари по темата: „Apple обеща най-добрите си продукти от четвърт век”

добавете коментар...

  1. Иван Иванов

    До “az” – Я вземи се гръмни!

  2. Програмист

    Apple са най-големите

  3. az

    Сигурно ще измислят нов иновативен фон за гнилата ябълка от логото и иновативна кожена верижка за часовника с иновативен дизайн краден от незнам къде. Аман от апле. Закривай и с махай.

Коментар