200 агенти пазят тайните на iPhone 6

Според слуховете до момента, iPhone 6 ще бъде представен през септември

Според слуховете до момента, iPhone 6 ще бъде представен през септември

Apple е твърдо решена да спре изтичането на информация от заводите в Китай, където се произвеждат флагманските й продукти.

Известният блогър Сони Диксон, който много пъти е публикувал достоверна информация за iPhone 5 и други устройства на Applе, твърди, че компанията е наела 200 служители по сигурността от Китай със задача да предотвратят инсайдерската дейност в предприятията за сглобяване на iPhone 6.

Ето какво е написал Сони Диксон в Twitter с днешна дата: „There are about 200 security officers trying to catch those who dare to sell i6 accessories. – Sunny Dickson (@SonnyDickson) May 30, 2014”.

Apple очаква от агентите да залавят работници, които продават на журналистите чертежи, компоненти, калъфи и аксесоари за все още неизлезлите на пазара продукти с логото на „ябълката”.

И други компании са предприемали подобни действия, за да запазят до последно в тайна новите си продукти. Сред тях е тайванската HTC, но въпреки строгия контрол над информацията, флагманът HTC One M8 изтече в мрежата много по-рано от официалната премиера.

Според слуховете до момента, iPhone 6 ще бъде представен през септември. В интернет вече се появиха снимки и видео клипове със смартфона, за които обаче няма 100-процентова сигурност, че са автентични.

Коментари по темата: „200 агенти пазят тайните на iPhone 6”

добавете коментар...

  1. simson

    kude i koga,navit sum

  2. Saevar

    simson, еба та у българина

  3. simson

    vahnoto e statii da se pishat ! 🙂

  4. Оххх

    А колко редници са наели? 😀 Аре ве, големи хора сте, не ползвайте Гугъл транслаторът за преводи, та и да му давате да Ви пише заглавията. Officer означава и служител, когато иде реч за ченгета, ако ще и частни.

Коментар