MODx, един свеж CMS вече е част от хостинг плана ви

Има няколко причини да харесате много MODx CMS. Първата е, че това е Ajax базирана платформа и е може би най-добрата Open Source CMS за управление на съдържание от Web 2.0 поколението.
Втората причина е, че с MODx хората, които правят уеб сайтове могат лесно да контролират визуалната част на уеб страниците си и да определят графичното оформление през CSS. И още:
Третата причина е, че този вид CMS е удобен за модифициране от програмистите. Функционалността на системата се променя лесно, включително във визуалната й част. Тя позволява да се работи в в XHTML 1.1.
Четвъртата причина е, че за да се използва MODx не е необходимо да се учат нови езици за програмиране. Тя работи в PHP среда. Така този вид CMS дава допълнителни възможности за създаване на новаторски уеб сайтове проекти от всеки, който използва PHP.
Петата добра причина да бъде използван MODx е, че системата работи добре с всяка съвременна програма за сърфиране в Интернет. Тя позволява да правим уеб сайтове, който се визуализират добре на всеки браузър. Това включва Safari (и във варианта му за iPhone). Сайтовете направени с MODx CMS се виждат добре в Internet Explorer 5.5+, Safari 1.3+, Firefox 1.0+ и др.

Коментар