Поликомп обявен за партньор на годината от Microsoft

Офисът на Поликомп в София. Компанията е най-големият дистрибутор на ИТ продукти в страната

Офисът на Поликомп в София. Компанията е най-големият дистрибутор на ИТ продукти в страната

Дистрибуторът на ИТ продукти Поликомп взе наградата „Microsoft Партньор на годината” за 2014 година за България. Компанията е отличена сред световни топ партньори на софтуерния гигант за своите постижения в реализацията на клиентски решения, базирани на Microsoft технологии.

„Това е изключително признание за нашия труд и усилията ни за разпространение на Microsoft технологиите сред българските потребители”, коментира отличието Надежда Генова, COO на Поликомп.

Наградата „Microsoft Партньор на годината” е представена в няколко категории, с победители избрани от над 2800 участника от 117 различни страни от цял свят. Тя се присъжда на партньори на регионално ниво, които са демонстрирали отлични бизнес постижения в предлагането на Microsoft решения на многобройни свои клиенти през изминалата година.

Поликомп е отличен за предлагане на професионални услуги и решения, както и за изключителна ангажираност към Microsoft технологиите на територията на България, уточниха от дистрибутора.

„Поликомп е изключително ценна компания за нашите общи партньори”, заяви по повод наградата Фил Сорген, корпоративен вицепрезидент в Worldwide Partner Group на Microsoft.

Коментар