WebElf – управлява компютъра и дома от разстояние

WebElf позволява отдалечено свързване към компютър и изпълнение на макроси за специфични програми и операции

WebElf позволява отдалечено свързване към компютър, изпълнение на макроси за специфични програми и операции и управление на електрониката у дома

Програмата WebElf позволява управление на компютри от разстояние и използване на макроси за изпълнение на различни операции, като например изчистване на регистри. Едно от възможните приложения на програмата е за дистанционно управление на устройствата в „умния” дом.

Отдалеченото свързване с компютъра принципно е лесно за постигане, тъй като в операционната система е наличен отделен инструмент за тази цел. WebElf е различна с това, че дава възможност за създаване на макроси за изпълнение на специфични програми и операции, вкл. приключване на процеси и изчистване на регистъра.

WebElf може също да създаде и изпълнява уеб сървър за отдалечено свързване към IP адрес. Чрез функция за имейл известия WebElf изпраща съобщения до избрани пощенски адреси всеки път, когато открие входяща връзка.

Принципно, умната електроника в дома може да се свързва към компютъра и да се контролира отдалечено. WebElf предлага възможности за задаване на ниво на температурата на отоплителната система, отваряне на електрическите врати на гаража и управление на осветлението в къщата.

Даунлоуд: WebElf

Коментари по темата: „WebElf – управлява компютъра и дома от разстояние”

добавете коментар...

  1. Sofka

    За мобильниками однозначно будущее, по этому управление компьютером на расстоянии будет востребовано!

  2. Васек

    Супер! Наверно удобно, – это будущее, надо смотреть внимательнее.

Коментар