TeamViewer е активиран на милиард устройства

Team Viewer се ползва от 200 милиона души по света на 30 езика

TeamViewer се ползва от 200 милиона души по целия свят на 30 езика

Популярният софтуер за отдалечено управление и уеб конференции TeamViewer е активиран на над 1 милиард устройства в световен мащаб, съобщи разработчикът на продукта.

Програмата се ползва в 200 страни по света на 30 езика. Над 200 млн. са потребителите на TeamViewer, а месечната интензивност на зареждане на софтуера е 10 милиона пъти.

Фактор за изумителния успех на TeamViewr е неговият модел на разпространение, известен като Freemium. На частни лица софтуерът се доставя безплатно, докато фирмите плащат лицензна такса.

Освен това разработчикът постоянно обновява своя продукт и го оптимизира в крак с последните тенденции като BYOD (използване на лични устройства за работа). Немаловажен фактор за успеха  е също така поддръжката на всички популярни платформи, вкл. Windows, OS X, Linux, iOS и Android.

Даунлоуд: TeamViewer

Коментари по темата: „TeamViewer е активиран на милиард устройства”

добавете коментар...

  1. запознат

    деинсталация, смяна на мак адреса, триене на остатъците в appdata и повторна инсталация оправя нещата.

  2. XYZ

    Към Пак Програмист : съвет – деинсталирай настоящата си версия и изтегли варианта без инсталация (ZIP файл). Разархвирай го и стартирай продукта. Тази версия не иска лиценз и няма никога напомняния за купуване на лиценз. Може да се използва безкрайно дълго за много дълги сесии

  3. Пак програмист

    Аз лично се дразня от изхвърлянето и “купи лиценз” подсещането. Не е инсталирано от мен. Проучвах за алтернативи, засега интересен ми се струва NoMachine.

Коментар