Австралийска компания за пречистване на вода използва софтуер на GFI

OSMOFLO, австралийска компания, приложи пакет от четири продукта на GFI, за да защити мрежата си от вируси и спам, да наблюдава и контролира Интернет потреблението и да пести време и пари при изпращане на факсове. GFI, международен разработчик на софтуер за мрежова сигурност, сигурност на съдържанието и управление на съобщенията, публикува днес поредната успешна история, описваща този случай.
OSMOFLO е водеща компания за деминерализиране и филтриране на вода, основана през 1991 г. в Австралия, и има над 250 заводи за пречистване на вода на територията на цяла Австралия и по света. Компанията искаше пакет от решения, които да да й позволят да наблюдава разглеждането на страници и тегленето на файлове от Интернет от нейните служители, както и да защити компанията от нарастващия обем от спам и електронни съобщения, съдържащиcсъдържание. Освен това, компанията изисква надеждно решение, което да замени софтуера за факс сървъра, който се е използвал към момента.
Решението на компанията е да внедри четири от деветте продукта на GFI: GFI MailSecurity, антивирусно решение с антивирусни модули от няколко производителя; GFI MailEssentials, антиспам и антифишинг решение; GFI WebMonitor, да наблюдава разглеждането на страници в Интернет и изтеглянето на файлове от Интернет, и GFI FAXmaker, водещият факс сървър на пазара.
Според Дейвид Тейнг, ИТ администраторът на OSMOFLO, компанията се нуждаеше от редица решения, които да са способни да се развиват динамично, за да улавят промените на силно динамичната среда, и то по интелигентен начин. Първото нещо, което той направи, беше да замени много продукти с по-нови и ценово-ефективни решения от портфолиото на GFI.
Ползите се проявиха незабавно и всички предизвикателства, пред които OSMOFLO се бе изправила, бяха решени с помощта на продуктите на GFI.
“Това, с което спечелиха в техния случай, е фактът, че GFI винаги изпробват и развиват своя софтуер така, че той да поддържа тенденциите в развитието на софтуера и хардуера. В заключение, продуктите на GFI са просто прекрасни в съотношение цена-качество”, добавя той.
Дистрибутор на GFI Software в България е Бизнес Софтуер Дистрибутор ЕООД.

Коментар