Microsoft с умопомрачителна оферта към клиенти на Apple

Кампанията за замяна на MacBook Air с таблета Surface Pro 3 ще продължи до края на юли

Кампанията за замяна на MacBook Air с таблета Surface Pro 3 ще продължи до края на юли

Microsoft стартира атрактивна кампания за насърчаване на продажбите на новия фирмен таблет Surface Pro 3. Компанията ще даде кредит до 650 долара на притежатели на MacBook Air в САЩ и Канада, които заменят ноутбука на Apple с таблета на Microsoft.

Не за първи път софтуерният гигант, който иска да се превърне в доставчик на хардуер и услуги, излиза с подобна промоция. По-рано компанията проведе аналогична кампания за притежателите на iPhone и iPad, за да ги убеди да купят от нейния хардуер.

На пресконференция в Ню Йорк през май Панос Панай, ръководител на дивизията Surface, сравни Surface Pro 3 с MacBook Air, твърдейки, че новият таблет на Microsoft може да замени лаптопа. Обявената сега кампания за замяна на двете устройства важи за всички модели.

Surface Pro 3 предлага 12-инчов екран и различи процесори – от Intel Core i3 до i7. Налични се две опции за паметта – 4GB и 8GB, както и до 512GB сторидж в зависимост от модела. Така например, Surface Pro 3 с 64GB и Intel Core i3 струва $799, а топ моделът с 512GB и Core i7 се продава за $1949.

Коментари по темата: „Microsoft с умопомрачителна оферта към клиенти на Apple”

добавете коментар...

  1. притежател на surface pro 3

    Повечето българи не могат да си позволят нещо подобно и понеже сме злобен и завистлив народ най добре да оплюем нещо което не го притежаваме и никога не бихме си позволили да го купим поради недоимъка който не е наясно пише само глупости както и че било с мобилна версия уиндолс начетох се на всевъзможни глупости та операционната система си е стандартен уиндоус и който го притежава знае какво означава качество и стил съчетание между лаптоп и таблет бърза машина и т.н.

  2. :)

    То и не виждам кой луд ще мине към таблета на МС при положение , че така или иначе винаги на Еър-а може да си сложи уиндоус ако иска.

  3. Муньо

    Като се направят прости сметки за тази оферта Microsoft пак е на печалба, а клиентите не.

Коментар