Виваком пуска осемядрен Huawei Honor 3X

Huawei Honor 3X има две камери, вкл. предна за селфита с резолюция 5 MP

Huawei Honor 3X има две камери, вкл. предна за селфита с резолюция 5 MP

Виваком пуска в магазините си осемядрения смартфон Huawei Honor 3X, изпълнен в тънък 8,9 мм корпус. Моделът идва с 5,5-инчов IPS HD дисплей и операционна система Android 4.2.2 Jelly Bean, съобщиха от оператора.

Осемядреният процесор MediaTek с тактова честота 1,7GHz е допълнен от 2GB RAM и 8GB вградена флаш памет. Налични са две камери – основна 13MP с автофокус и LED светкавица и предна за селфита с резолюция 5 MP.

Смартфонът може да работи с две SIM карти, а батерията с капацитет 3000 mAh издържа до 20 часа при интензивно натоварване с гласова услуга, мобилен интернет, SMS И MMS.

Honor 3 е снабден с функции за регулиране на цветната температура и автоматично регулиране на яркостта, което е удобно за работа при ярко слънце. За по-студени месеци е предвидена функция за работа по екрана с ръкавици.

Huawei Honor 3X ще се предлага на цена от 16,90 лв. на месец с тарифния план Net&Call XXL, който до края на юли е в промоция за 40 лв. на месец за целия срок на договора. Планът включва 2 000 минути към всички национални мрежи и 10 000 MB мобилен интернет на максимална скорост.

Коментар