eMag.bg ще продава индийска марка смартфони

Karbonn Mobiles е продала повече от 20 милиона устройства в Индия миналата година

Karbonn Mobiles е продала повече от 20 милиона устройства в Индия миналата година

Нов играч навлиза на пазара за смартфони в България. „Умните” телефони Karbonn на едноименния индийски производител вече са налични в електронния магазин eMag.bg. Достъпните цени могат да способстват за бързото налагане на бранда на пазара у нас.

Компанията въвежда четири Android смартфона – Karbonn A5s, Karbonn A19, Karbonn Titanium Plus S5 и Karbonn Titanium X. Устройствата идват с 24-месечна гаранция и могат да бъдат закупени с безплатна доставка на цени, започващи от 174,99 лв.

Titanium X се приема за флагмана на Karbonn и разполага с четириядрен 1,5 GHz Cortex A7 процесор, 1 GB RAM и батерия с капацитет 2300 мАh. Смартфонът има и 16 GB вградена памет, която може да се разшири до 32 GB с карта памет.

Телефонът е оборудван с 5-инчов Full HD IPS дисплей с разделителна способност от 1080х1920 пиксела, а също и с 13 MP основна камера и 5 MP предна камера. Сребристо-белият Titanium X е достъпен за 519,99 лева.

Karbonn Mobiles е продала повече от 20 милиона устройства в Индия миналата година, а нейните продукти вече са налични в Испания, Великобритания, Румъния, Сърбия, България и Унгария. Портфолиото от смартфони на eMAG.bg включва над 230 модела от 22 производителя, уточниха от доставчика.

Коментари по темата: „eMag.bg ще продава индийска марка смартфони”

добавете коментар...

  1. hristo

    Търся апешно батерия за смартфон КарбоннА19

  2. цц

    Издават невалидни фактури с български ЕИК на фирма с регистрация на румънски адрес:)

  3. Слави

    Emag.bg лъжат във всичко, опитайте да проверите булстата ЕИК от сайта им в търговския регистър – излиза съобщение, че няма такъв!!!

  4. Драгомир

    180 лева за смартфон от нисък клас си е много! Не разбирам как може да бъде определен като такъв с “достъпни цени”.

  5. Vladec

    P.S.
    :o) – касовата бележка, която взимаш от куриера явно няма стойност според теб…

  6. Vladec

    На мен пък ми харесва да пазарувам от там – доста неща съм купувал. Другите магазини дерът яко за доставка, а връщането е ходене по мъките. Игрите им и на мен ми се струват пълен т@ш@к, но пък цените им са си много даже добри, като правят промоции.

  7. :o)

    Няма друг електронен магазин който прибира пари от хората в брой, а за това не издава касови бележки, няма свързан към НАП апарат, съответно краде пари от хората без да плаща данъци в България.
    Румънска шмекер-далавера 🙂

    Но разбира се, какво прави държавата в тези случаи – спи, защото някой си плаща където трябва 🙂

  8. Анонимен

    Хаха, и това ако хич не е платен коментар, визирам последния!

  9. бай брадър

    Моето впечатление след три покупки е много добро. Най-ниски цени, бърза доставка, коректно оформени документи.

  10. kanbri

    podkrepqm vsichko gore kazano!

  11. добре ве

    mnogoooo lyjat teq! beter ot kitaiskite stoki prodavat! a garanciq franciq…

  12. Анонимен

    Подкрепям, предходното мнение, от емаг само лъжат и лъжат, във фейсбук си блокират и трият без основателна причина, когато има зададеш неудобен въпрос, да не говорим за нагласените им игри от страна на бг отдела им. От румънска страна си мълчат сигурно толкова време. Избягвайте да пазаруват от тях, все главоболия ще имате!

  13. опарен

    Само в Бг е възможно да се рекламират измамници като emag.bg непрекъснато.

Коментар