България се разшири в Second Life

Българите във виртуалния свят “Втори живот” (Second Life) се сдобиха с нова земя, предназначена за развлечения и отдих. Разширението е по случай националния празник 3 март.

Така се реализира бизнес планът за търговския център, построен на първата българска територия. Успешният проект, ръководен от аватара Maniac Choche, вече четири месеца е на водещо място в търсачката на Second Life, а печалбата беше инвестирана в купуването на новия терен.

Земята с работно название “Български рай” (Bulgarian Paradise) се простира на 5000 кв/м площ и граничи с морето в региона Oathkeeper. За разлика от бизнес центъра, който се ръководи “по дубайски” от самоназначен “борд на директорите и земевладелците”, управлението на новата земя ще бъде изцяло демократично и изборно.

Планът за благоустройство и организацията на изборите се обсъждат във форума на българската общност vtorizhivot.com. Най-ентусиазираните българи вече инсталираха джетове и сърфове на новия терен и се гласят да “открият сезона” с голям купон следващия уикенд.

по темата: „България се разшири в Second Life”

добавете коментар...

  1. Емо

    един от островите който мн. ми хареса и на всичкото отгоре е нашенски пак е правен от българи е палавас, дори създателите му наскоро отвориха и сайт специално за мястото, който може всеки да разгледа на адрес http://www.facebook.com/Palavas.SL или http://palavas.sfsmvr.org/

  2. Koko

    Луди ора

Коментар