iDTV S Android TV Dongle – мобилна телевизия и без интернет

iDTV S Android TV Dongle е съвместим с най-популярните Android смартфони и таблети

iDTV S Android TV Dongle е съвместим с най-популярните Android смартфони и таблети

Миниатюрно устройство на българската компания Diva превръща Android смартфони и таблети в приемници на цифрова ефирна телевизия, без да е необходим достъп до интернет. iDTV S Android TV Dongle тежи само 50 грама и се предлага на пазара у нас ексклузивно от Smartshop.bg.

Компактният донгъл идва с вграден DVB-t тунер, прикачена антена и безплатно приложение iDTV Mobile TV, което се сваля от онлайн магазина Google Play Store. За да гледате цифрова ефирна телевизия на вашия смартфон или таблет, е достатъчно да свържете донгъла към Android устройството, да изберете държавата и да сканирате за налични канали.

iDTV S Android TV Dongle идва с вграден DVB-t тунер, прикачена антена и безплатно приложение

iDTV S Android TV Dongle идва с вграден DVB-t тунер, прикачена антена и безплатно приложение

iDTV S Android TV Dongle поддържа DVB-t MPEG2/MPEG4 и е съвместим с най-популярните Android смартфони и таблети. За да работи гладко, компактният донгъл изисква Android устройство с поне двуядрен процесор, USB Host mode (OTG) функционалност и версия Android 4.0.3 или по-нова.

iDTV S Android TV Dongle може да се закупи от онлайн магазина Smartshop.bg за 69 лева. Ако се съмнявате дали вашето устройство е съвместимо с iDTV S Android TV Dongle, от сайта на доставчика (от менюто „сваляне на допълнителни файлове”) можете да свалите списък с модели, които са тествани и работят безпроблемно с донгъла.

Коментари по темата: „iDTV S Android TV Dongle – мобилна телевизия и без интернет”

добавете коментар...

  1. светлозар

    Нещо не можах да го намеря на сайта им .Имали друг сайт от който може да се поръча

  2. techfan

    Сайта им, както е написал Иво по-горе, е http://smartshop.bg Аз съм пазарувал от тях и ме спечелиха с отношение и коректност.

  3. Иво

    Вносители са smartshop.bg
    Аз лично си купих Pico, защото ми се стори по-добро. Доволен съм. Предполагам, че и това върши същата работа.

  4. observer

    Кой е сайта на доставчика?

Коментар