ICN.Bg с изключителна хостинг промоция

icn-10yearsНай-голямата хостинг компания в България – ICN.Bg стартира месец август с изключителна промоция на хостинг услугите си. В стремежа си да предостави на всеки потребител висококачествена и надеждна хотинг услуга, доставчикът намалява своите цени за ограничен период от време, предлагай достъпност и enterprise качество за всеки потенциален потребител.

Промоцията е вдъхновена и от факта, че тази година компанията празнува своята 10-годишнина. В основата й стои стремежът крайният потребител да усети сладостта на  бърза и сигурна хостинг услуга, успешно допълнена от множество екстри, които дават допълнителна сигурност, възможност за пълноценна онлайн комуникация, защита на сайта от хакерски атаки и подобряване на цялостното онлайн присъствие.

Само до края на август имате възможност да закупите всеки хостинг план на цена 93 лв./г., независимо от заложените в него параметри, както и множество есктри, според избрания от вас план – неограничен трафик, неограничен брой бази данни, бързи SSD дискове, подарък домейн име, dedicated IP адрес, SSH достъп, инструменти за повишаване на сигурността и онлайн репутацията.

Всичко това е подплатено от изключително мощно сървърно оборудване, което стои зад вашия хостинг, и компетентна 24/7 поддръжка. Така получавате реална отстъпка до 65% от цената на хостинг плановете. И това дори без да се калкулира себестойността на включените в хостинг плановете екстри.

От ICN.Bg споделиха, че изготвяйки промоционалната си стратегия, не са пропуснали да зарадват и своите настоящи потребители и лоялни клиенти. Всеки от тях, подновил плана си в периода на промоцията, ще бъде ъпгрейднат безплатно към следващия по-висок план за период от 1 година.

Как да се възползвате от промоцията?

Като се насладите на освежаващ летен коктейл. Леката заигравка, която ICN.Bg са подготвили за вас, определено ще ви разхлади и ще внесе лятната емоция при избора на вашия хостинг. Посетете www.10години.онлайн.

От хостинг доставчика споделиха, че по повод тяхната 10-годишнина са приготвили още множество изненади за потребителите си. Успехът на една компания зависи от удовлетвореността на нейните клиенти. Затова ICN.Bg винаги се стреми да се усъвършенства. Доказателство за това е мощното CISCO UCS блейд сървърно оборудване, което компанията внедри; ISO сертификатът, който гарантира качество спрямо международните стандарти, както и високата технологична ориентираност.