iiyama GE2488HS-B1 – монитор за истински гейминг

iiyama GE2488HS-B1 може да се похвали с липса на трепкане и намалено излъчване в синия диапазон

iiyama GE2488HS-B1 може да се похвали с липса на трепкане и намалено излъчване в синия диапазон

Производителят на монитори iiyama пусна на пазара нов 24-инчов модел GE2488HS-B1, предназначен за професионални геймъри. Ключова особеност на монитора е настроената за игри матрица от тип TN с минимално време за реакция 1 милисекунда.

На практика това означава, че мониторът може да показва бързи промени на екрана без следи около обектите, било то при триизмерни шутъри или холивудски екшъни. Заедно с технологията Black Tuner, която намалява наситеността на черния цвят, както и с поддръжката на резолюция Full HD 1920×1080 пиксела, мониторът е отлично решение за съвременните стратегически и ролеви игри.

Поставката на монитора позволява промяна на ъгъла на наклон на дисплея във вертикална плоскост. Освен това GE2488HS-B1 може да се монтира на стена, благодарение на VESA-съвместима конструкция.

iiyama GE2488HS-B1 може да се похвали с липса на трепкане и намалено излъчване в синия диапазон, което принципно уморява бързо очите. Предвидени са също вградени говорители.

Коментари по темата: „iiyama GE2488HS-B1 – монитор за истински гейминг”

добавете коментар...

  1. -=:)=-

    “… предназначен за професионални геймъри..” хмм не знаех че има и такива категория. 🙂

  2. baypetko

    1 милисекунда ама друг път. Нека всеки сам го тества преди да го купи. В тези модели няма нищо японско. Произвеждат се изцяло в Китай.

  3. :)

    “… намалено излъчване в синия диапазон…”

    Ако това бе казано за опциите за настройване на видеодрайвера, да го приемем за предимство, но за монитора това си е чисто и просто _дефект_.

  4. читател

    Някакви монитор за CAD ще представите ли?

Коментар