Мусала Софт отпразнува стотния си служител

25/07/2006 – Мусала Софт
Мусала Софт отпразнува стотния си служител
На 22 юли Мусала Софт отпразнува назначаването на стотния си служител. За няколко години фирмата успя да увеличи многократно размерите си и да се превърне в една от най-големите и престижни софтуерни компании в страната. Няколко човека, тръгвайки от самото начало, но изпълнени с много ентусиазъм и вяра, осланяйки се на професионализма и упорития целенасочен труд, успяват да изградят една здрава и просперираща компания.
Събитието “Стотен служител на Мусала Софт” бе отразено с подобаващо събиране на екипа на Мусала Софт – еднодневна съботна екскурзия в околностите на Владая. Представители на “Outward Bound”, организация, специализирана в обучението на открито, предоставиха на участниците няколко вълнуващи часа игри сред природата. Служителите на Мусала бяха изправени пред различни препятствия и изпитания, с които се справяха заедно – като истински сплотен тим. Денят, по традиция завърши с фирмено парти в ресторанта на клуб Владая, което продължи до сутринта.
“Когато основахме фирмата, можехме само да мечтаем, че един ден Мусала Софт ще постигне толкова много и ще наброяваме повече от 100 човека. Днес е денят, в който показваме каква е тайната на успеха – доверие, работа в екип, общи цели. Ницше има една мисъл: “Когато 100 човека са заедно, всеки един от тях губи своя ум и печели друг такъв” – това е идеята, в която вярваме – заедно можем много повече и сме много по-силни. Следващият връх, който ще покорим е числото 200.” – с радост сподели в обръщението си Делян Лилов, изпълнителен директор на Мусала Софт.

Коментар