Samsung прилага интегриран подход в печата

Бизнес секторът е сред приоритетите на Samsung Еlectronics, заяви Шакир Ахмедов

Бизнес секторът е сред приоритетите на Samsung Еlectronics, заяви Шакир Ахмедов

Samsung прилага интегриран подход с пълна екосистема от продукти в сегмента на печатните решения за бизнеса, стана ясно на форум на компанията в София. Опитът, натрупан от успешните практики в мобилната, лаптоп и ТВ индустрията, се пренася и върху печатните технологии и инструментите, с които може да си служи бизнесът, посочиха представители на корейския ИТ гигант.

„Бизнес секторът е сред приоритетите на Samsung Еlectronics и ние полагаме много усилия в създаване на иновации и решения, които да подкрепят непрекъснато променящите се и високи изисквания и потребности на различните бизнеси”, заяви  Шакир Ахмедов, мениджър на B2B дивизията на Samsung България.

Компанията наблегна на лекотата на работа с NFC през почти всички печатащи устройства на марката, интеграцията на тези устройства със смартфони и таблети и споделянето на документи между различни крайни устройства.

Използваните собствени технологии при разработката на процесори и скенери в мобилните устройства обезпечават по-голяма бързина и качество на отпечатаното изображение, подчертаха от Samsung. Полимеризираният тонер се грижи за качеството на цветните изображения и издръжливостта на печата.

В новите серии MultiXpress се използва Android потребителски интерфейс, което улеснява работата на потребителя с устройствата и позволява сваляне и обработка на приложения както от обикновен Android телефон, запазвайки всички функции. А заявката за печат от един мобилен номер може да бъде изпратена лесно към други устройства или към облака.

Коментари по темата: „Samsung прилага интегриран подход в печата”

добавете коментар...

  1. :o)

    Не знам как, компания продаващ директно на крайния клиент в много сфери ще има за приоритет “Бизнес секторът”, но както и да е.
    Мотото на самсунг е: продаваме на вас и на вашия клиент, важното е НИЕ да имаме продажба.

Коментар