Клонинг на iPhone 6 се продава за 140 долара

SoPhone i6 е по-дълъг с 1 мм и по-дебел с 0,5 мм от 4,7-инчовия оригинал iPhone 6

SoPhone i6 е по-дълъг с 1 мм и по-дебел с 0,5 мм от 4,7-инчовия оригинал iPhone 6

Новият смартфон на Apple ще излезе на пазара на 19 септември, но находчиви китайски търговци вече пуснаха в продажба клонинг на iPhone 6 на цена от само 140 долара.

SoPhone i6 е по-дълъг с 1 мм и по-дебел с 0,5 мм от 4,7-инчовия оригинал. На външен вид устройството е досущ като iPhone 6, но приликите спират дотам.

Китайският SoPhone i6 има 4,7-инчов екран с резолюция 960×540 пиксела, четириядрен процесор MediaTek MT6582 с тактова честота 1,3 GHz и операционна система Android 4.3 Jelly Bean, модифицирана да изглежда като iOS.

Смартфонът се доставя с 2GB оперативна памет и 4 GB сторидж, които могат да се разширяват с microSD карти с капацитет до 32GB. Налични са основна 13MP камера и втора камера за видеоразговори и селфи със същата резолюция.

SoPhone i6 се захранва от батерия с капацитнет 1810 мАч. Както повечето клонинги на iPhone, новият китайски смартфон може да работи с две SIM карти. Моделът е достъпен за поръчки на цена от $140.

Коментари по темата: „Клонинг на iPhone 6 се продава за 140 долара”

добавете коментар...

  1. жоро

    Ама вие за 140$ какво искате…

  2. Драгомир

    Говорите в статията за клонинг, но сравненията изобщо не представяте. Много тъп подход. Ама и то сравнения само по някои от параметрите – то е глупаво. Ето например камерата: колко добре фокусира, от какво е направена лещата и други подобни неща може би ще са от значение, но не са споменават.

  3. Anonymous

    Сензорът има повече пиксели, но едва ли цялостното качество на снимките ще е по-хубаво. Все пак нека първо да се видят примери и сравнения.

  4. 1

    Ега ти ,камерата му по-добра от тази на “премиум” устройството.

Коментар