Хакери и уеб спецове се събират във Велико Търново

Инициатор на How.Camp 2014 е Богомил Шопов, специалист с близо 15-годишен опит в уеб бранша

Инициатор на How.Camp 2014 е Богомил Шопов, специалист с близо 15-годишен опит в уеб бранша

Технологични хакери и уеб специалисти ще участват в „How.Camp 2014” на 25 октомври във Велико Търново. До момента са се регистрирали над 270 души от цяла България, а организаторът на събитието – Богомил Шопов – очаква в него да се включат над 400 ИТ спецове от различни нива.

How.Camp 2014 ще се проведе в голямата зала на великотърновския театър „Константин Кисимов”. Единадесет лектори от световни и български компании ще разкрият пред аудиторията тайни на уеб пространството и програмирането чрез реални казуси от практиката си.

Сред тях ще бъдат Матиас Биненс – един от най-добрите JavaScrips програмисти в света и част от екипа на Opera Software – и Теему Арина –  технологичен предприемач и био-хакер, лектор на много конференции в цял свят. „Човек е един голям софтуерен проект, който може да бъде модифициран”, твърди Арина.

How.Camp 2014 се явява 22-то от поредицата събития, организирани от екипа на конференцията в Бургас, Русе, Варна, В. Търново, Сливен, Белград и Прага. То бележи и 10-годишнината от първото събитие, проведено през 2004 година в София.

Коментари по темата: „Хакери и уеб спецове се събират във Велико Търново”

добавете коментар...

  1. Драгомир

    Относно Зверино: +1 Не съм бил там, но от влака иглежда хубаво планинско градче.

  2. Кракер

    факер != хакер != ИТ спецер
    => факер != ИТ спецер

  3. факер

    ит спец != хакер, муахахаха

  4. Хаки

    По-добре в Тутракан или в Каспичан или в Зверино в дупката-пещерата да се събираме!

Коментар