Wipe Bad Disk – изтрива сигурно данните от диска

Програмата Wipe Bad Disk е предназначена за сигурно изтриване на данни от дискове с лоши сектори. Благодарение на развитите си възможности, програмата гарантира, че чувствителната информация ще бъде безвъзвратно изтрита от комютъра, така че никой да не може да я възстанови, използвайки специални инструменти.

Wipe Bad Disk е опростена и ефективна програма за сигурно изтриване на информацията от дискове, вкл. и от лошите сектори

Wipe Bad Disk е опростена и ефективна програма за сигурно изтриване на информацията от дискове, вкл. и от лошите сектори

В сравнение с традиционните „чистачи” на дискове, които изпитват проблеми с лошите сектори на диска и обикновено пропускат информацията в тях, Wipe Bad Disk изтрива абсолютно всички данни. Тя е подходящо решение за заличаване на информацията от стари дискове или при продажба на диск, на който не искате да останат никакви следи от акаунти, пароли, имейли, снимки и бизнес информация.

Wipe Bad Disk работи с всякакви типове сторидж, вкл. твърди дискове и USB устройства, като позволява форматирането им с всяка файлова система – FAT, NTF и др. Като цяло, това е една опростена и ефективна програма за сигурно изтриване на дискове.

Даунлоуд: Wipe Bad Disk

Коментар