2be – спонсор на предаването “Форт Бояр – три нации”

Водещата верига магазини за мобилни технологии 2bе избра да предостави спонсорство на предаването "Форт Бояр – три нации", което започва да се излъчва от днес по bTV. Играта е считана за най-успешната телевизионна игра в света и ще се излъчва веднъж седмично в 90-минутни епизоди в най-гледаното време. 2bе е единствен спонсор на първия сезон на телевизионното състезание в България.
За първи път в историята на "Форт Бояр" три нации ще премерят сили в състезанието, което ще подложи на изпитание волята и издръжливостта на 48 участници, сред които 16 българи. Продукцията е реализирана съвместно с bTV, Fox Турция и Fox Сърбия, които са част от ефирните телевизии на News Corp. в Европа.
Станислава Арнаудова, Изпълнителен директор на 2be коментира: „Fort Boyard е едно от най-внушителните и високо бюджетни телевизионни предавания и има вече над 18 години международна история. Наемът на самия форт е значителен и малко медии могат да си го позволят. Величествената каменна крепост, построена през XVII век има ключово значение за атмосферата на състезанието. Това е и причината в България да се прави като ко-продукция от три страни (респективно три медии). Радваме се, че ни се отдаде възможност да подкрепим този уникален за България проект.Предизвикателствата за участниците са сериозни както на стратегическо, така и на ниво изпълнение. Ние смятаме, че динамичната философия на работа на 2bе и концепцията на предаването са естествено близки и това беше една от причините да подкрепим проекта.Убедени сме, че Fort Boyard ще очарова българската публика и ще предизвика много интерес и емоции”.

Коментар