Prestigio обнови картите си за GPS навигатори

Обновена карта на България с подробна база данни за още шест града предлагат навигационните GPS устройства Prestigio, съобщиха от компанията.
Досега потребителите на GeoVision 350 и GeoVision 430 имаха възможност да търсят улици и блокове по номера само в София, Пловдив, Варна и Русе. Новите карти вече включват градовете Стара Загора, Благоевград, Бургас, Велико Търново, Добрич и Шумен.
Освен картата за България, ъпдейтът включва още най-новите версии на картите на Босна и Херцеговина, Хърватия, Чехия, Естония, Гърция, Унгария, Латвия, Литва, Полша, Румъния, Сърбия, Словакия, Словения, Турция и Украйна, всяка от които е вградена в GPS навигатора.
В момента GeoVision 350 се предлага на цена от 310 лв. с ДДС, а GeoVision 430 – за 490 лв. Тези модели вече ще се продават с вградени карти от по-новата версия, а цената им ще остане непроменена, уточниха от компанията.
За клиентите, закупили GPS навигационни устройства с вградени карти от предишната серия, Prestigio предвижда ъпдейт върху SD флаш-карта, който ще се продава отделно.

Коментар