Globul намалява цените на услугите в 3G видео портала

Нови, по-ниски промоционални пакетни цени за интерактивния 3G видео портал въвежда от 1 април операторът Globul. Наред с това порталът ще предложи нови услуги и забавления, съобщиха от компанията.
Месечният абонамент за Globul 3G Video Portal е на стойност 4,99 лв. и включва 500 минути в портала и 30 минути за видео разговор за период от 30 дни. След изчерпване на включените минути или при изтичане на 30-дневният период, абонаментът се подновява автоматично.
Дневният абонамент е на стойност 2,40 лв. и дава 500 минути достъп до портала за период от 24 часа. Потребителите могат да управляват своите абонаменти вече по-лесно от новото меню “Абонаменти”.
Globul 3G Video Portal е достъпен за абонатите на договор и потребителите на предплатената услуга b-connect, чрез безплатно видео обаждане до кратък номер. Не са необходими предварителни настройки – достатъчно е потребителите да имат 3G телефони и да се намират в покритието на 3G мрежата на оператора.
Порталът предлага телевизионни канали в реално време, видеокамери, предаващи на живо от различни точки на София и страната, Музикална зона, Забавни клипове, Еротична зона (със защита за непълнолетни) и новите услуги Видео дейтинг и Видео игри.
С “Видео дейтинг” потребителите на портала могат да открият нови приятели. След като създаде своя профил и запише видео поздрав, потребителят на услугата може да потърси други участници, в зависимост от своите предпочитания за пол и възраст и да им остави видео съобщение или да проведе видео разговор с тях. Порталът съхранява архив на получените видео съобщения и пропуснатите повиквания.
“Видео игри” е другото ново забавление в Globul 3G Video Portal, което предлага колекция от забавни заглавия. Не са необходими никакви настройки – игрите могат да се играят директно в портала с помощта на бутоните на телефона.

Коментар