Най-бързият – Samsung Writemaster SH-SD182D

28/07/2006 – K and K Electronics
Най-бързиятSamsung Writemaster SH-SD182D
Writemaster SH-SD182D притежава всичко, което може да искате от едно съвременно оптично записващо устройство, ориентирано към професионалисти и напреднали потребители. На практика това е най-бързата DVD записвачка в света, която достига 18х скорост на запис върху DVD-R, 12х при запис върху DVD-RAM дискове I 8x при запис на двуслойни DVD +/-R, показатели, по които настоящия модел едва ли скоро ще бъде достигнат.
Samsung SH-S182D също така предлага максимално широка съвместимост с всички съвременни видове оптични носители – от обикновените CD-R през DVD-RW и DVD+RW, DVD-RAM и разбира се до двуслойни DVD+R.
Сред останалите преимущества на тази записвачка трябва да отбележим наличието на технологии за подобряване качеството и автоматично регулиране скоростта на записа, възможността за автоматично обновяване на фирмуера през Интернет, както и на система за управление на баланса и отстраняване на вибрации при дискове с изменен център на тежестта.
Samsung Writemaster SD-182D е еко-продукт (при изработката на който са използвани минимум вредни елементи), освен това се отличава с практичен дизайн на предния панел и се доставя в черна или бяла цветова конфигурация.
Цена на продукта е 74 лева с ДДС.

Коментар